Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Κι άλλοι νεκροί χριστιανοί στην Συρία...


Η σιωπηλή σφαγή των χριστιανών στην Συρία συνεχίζεται αδιάκοπα και καθημερινά προστίθενται νέα θύματα των υπανθρώπων που κυκλοφορούν οπλισμένοι εντός της Συρίας και παριστάνουν τους "αντιπολιτευόμενους" μαχητές.
Σπάνια διαρρέονται στοιχεία κακοποιήσεων, δολοφονιών ή εκτελέσεων χριστιανών, οι οποίοι αποτελούν τον κυρίαρχο στόχο των δολοφόνων της Αλ Κάιντα, οι οποίοι δρουν συνεπικουρούμενοι από άνδρες της CIA, αλλά και από ειδικά εκπαιδευμένους στην Τουρκία για ψυχολογικό πόλεμο.

Δυστυχώς, η σωρός των θυμάτων της δύσης, καθημερινά διογκώνεται ολοένα και περισσότερο. Το αισχρότερο των δολοφονιών των χριστιανών πολιτών της Συρίας, είναι πως εμφανίζονται από τα δυτικά ΜΜΕ ως θύματα του στρατού της Συρίας!!! Η προπαγάνδα λειτουργεί στον μέγιστο δυνατό βαθμό, αδιαφορώντας για τις εκατόμβες των θυμάτων που δημιουργεί. Και, σε αυτήν την περίπτωση, τα θύματα δεν είναι μόνο οι μέχρι στιγμής χιλιάδες νεκροί χριστιανοί, αλλά τα εκατομμύρια των πολιτών των δυτικών κρατών, που έχουν αρχίσει να πιστεύουν πως ο δολοφόνος των αθώων χριστιανών είναι ο Άσαντ και όχι οι μισθοφόροι της Λιβύης και της Αιγύπτου, ούτε -φυσικά- οι φονταμενταλιστές ισλαμιστές της Αλ Κάιντα.

Έτσι, συνεχίζοντας το δολοφονικό έργο της η "πολιτισμένη Δύση" κατόρθωσε να προσθέσει τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι οι οποίοι σκοτώθηκαν από ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε σήμερα στο χριστιανικό χωριό Μαχράντεχ, στην κεντρική Συρία, όπως ανέφεραν ακτιβιστές από την περιοχή, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ. Η έκρηξη έγινε κοντά στην έδρα των υπηρεσιών ασφαλείας του χωριού, το οποίο βρίσκεται στην επαρχία Χάμα. Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, έχασαν τη ζωή τους δύο γυναίκες, ένα αγόρι 13 ετών καθώς και ένας άνδρας των δυνάμεων ασφαλείας.

Κάποιοι ίσως αναφερθούν σε παράπλευρες απώλειες. Όμως, δυστυχώς, είναι πολύ μεγάλη σύμπτωση, οι παράπλευρες αυτές απώλειες να είναι χριστιανοί, οι οποίοι και αποτελούν τον κύριο όγκο των μέχρι στιγμής θυμάτων του ακήρυχτου πολέμου που αυτή τη στιγμή μαίνεται στην Συρία.

Πληροφορία προς αξιολόγηση: Η Συρία δεν έχει καμία ιδιωτική τράπεζα..
.


Πηγή: http://katinapoume.blogspot.com/2012/07/blog-post_5738.html#ixzz20d28Wlz2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...