Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Λ. Κανέλλη: Να παρέμβει η ΕΣΗΕΑ για το «εγέρθητι» της Χρυσής Αυγής


Λ. Κανέλλη: Να παρέμβει η ΕΣΗΕΑ για το «εγέρθητι» της Χρυσής ΑυγήςΤην παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ για το πρωτοφανές περιστατικό που σημειώθηκε στη συνέντευξη Τύπου του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου ζήτησε η βουλευτής του ΚΚΕ και δημοσιογράφος Λιάνα Κανέλλη.
«Περιμένω και απαιτώ από το συνδικαλιστικό μου σωματείο να βγάλει ανακοίνωση, εάν η δημοσιογραφία από τούδε θα ασκείται στο ότι όταν θα μπαίνει κάποιος αρχηγός, όποιος και αν είναι αυτός, οι
δημοσιογράφοι θα πρέπει να σηκώνονται όρθιοι και να χαιρετάνε» δήλωσε στον ΑΝΤ1 η βουλευτής του ΚΚΕ.
Υπενθυμίζεται ότι στέλεχος της οργάνωσης, την ώρα που έμπαινε στην αίθουσα της συνέντευξης ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής απαίτησε από τους δημοσιογράφους να σηκωθούν όρθιοι ως ένδειξη σεβασμού, ενώ, όσοι δεν υπάκουσαν εκδιώχθηκαν από την αίθουσα.
Ο κ. Μιχαλολιάκος δε, συμφώνησε με την απαίτηση αυτή, ενώ ξεκινώντας τη δήλωσή του εξαπέλυσε μύδρους κατά του πολιτικού κόσμου και των ΜΜΕ, έκανε λόγο για... «χούντα του Μνημονίου» και είπε απειλητικά: «Οσοι προδίδουν αυτή την πατρίδα είναι ώρα να φοβηθούν. Ερχόμαστε».
Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του Εθνους για τις δηλώσεις και την εκτόξευση απειλών, με τις οποίες υποδέχτηκε ο Ν. Μιχαλολιάκος την ανακοίνωση των πρώτων εκλογικών αποτελεσμάτων και τη δημοσιοποίηση των exit polls, κάνοντας κλικ εδώ.

gr.news.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...