Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΠΟΥ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΟΝ ΦΕΡΟΜΕΝΟ ΩΣ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ.




Όταν ανέλαβε Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ο Στρατηγός Δημήτριος Γράψας, αποκαλύφθηκε...
από πνευματικά παιδιά του Γέροντα Παϊσίου, ότι αυτός ήταν ο τότε νεαρός στρατιωτικός, που ο Αγιορείτης Γέροντας είχε φανερώσει, ότι θα είναι ο Σημαιοφόρος που θα προελαύσει στην Κωνσταντινούπολη.

Πολλοί είχαν προβληματιστεί τότε σκεπτόμενοι ότι εκρεμούν γεγονότα (η κατάληψη των δύο νησιών που έλεγε ο Γέροντας) τα οποία όταν θα συμβούν, θα έχουν σαν φυσικό επακόλουθο την απομάκρυνση ολόκληρης της στρατιωτικής και πολιτικής ηγεσίας.

Άλλοι βλέποντας με ενθουσιασμό ότι ο ''Σημαιοφόρος" αποκαλύφθηκε, ήλπισαν ότι έφτασε η ώρα.

Από την άλλη πλευρά πνευματικό του παιδί από την Παναγούδα, έλεγε να μην βιαζόμαστε, γιατί μπορεί ο Γράψας να είναι σημαιοφόρος από άλλη θέση και όχι από αυτή του Α/ΓΕΕΘΑ.

Φαίνεται πως ο ίδιος ο κύριος Γράψας είχε αποκαλύψει σε στενό του συνεργάτη ότι γνώριζε τον Πατέρα Παίσιο και ότι του είχε πει ότι κάποτε θα είναι ο αρχηγός του στρατού, όμως δεν διέρευσε ποτέ από την πλευρά του αν θα είναι αυτός ο Σημαιοφόρος.

Σήμερα και ενώ το όνομα του Στρατηγού Γράψα είχε αρχίσει να ξεθωριάζει για κάποιους, ο αρχηγός των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" τον πρότεινε για Υπουργό Εθνικής Αμύνης.

Αυτό και μόνο το γεγονός δείχνει πολλά και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, δείχνει τις προθέσεις του Πάνου Καμμένου...

Το μπλοκάρισμα της πρότασης Καμμένου μπορεί να ήρθε είτε από τον κάρολο τον αντιστασιακό, είτε από το σαμαροβενιζελισμό.
Δεν θα ορίζουν για πολύ ακόμα τις τύχες μας και αν το δίδυμο Καμμένου - Τσίπρα ενισχυθεί, τότε πολλά μπορεί να αλλάξουν...
Γ.Θ

yiorgosthalassis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...