Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

ΤΑΓΜΑΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΜΕ ΣΤΟΛΗ: Αστυνομικοί των ΜΑΤ άνοιξαν κεφάλια δημοσιογράφων - Όλα τα ονόματα [ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ]


- Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις κι αιμάτωμα στον εγκέφαλο ο πρόεδρος των φωτορεπόρτερ

- Με χέρι μες στα αίματα δημοσιογράφος της ΕΡΤ
- Κλωτσιές σε δημοσιογράφο του Star 
- Ποδοπάτησαν δημοσιογράφο του newsit
- Στο νοσοκομείο η αθλητικογράφος Μανιού
- Χτυπούσαν με τις ασπίδες δημοσιογράφο από το ΒΗΜΑ

Αυτή είναι η δημοκρατία που ονειρεύεται ο νεόκοπος αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος. Τα ΜΑΤ με τα ΥΜΕΤ να υπερασπίζονται σαν λυσσασμένα το πολίτευμα της "Χρεωκρατίας" που οι Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλος, Παπαδήμος και Σαμαράς επέβαλαν στον τόπο. Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, τα ΜΑΤ όρμησαν κατά των δημοσιογράφων, χτυπώντας τους με γκλόμπ, ασπίδες και γάντια με κόκκαλα! Καμαρώστε τους νταήδες της κυβέρνησης! Καμαρώστε τα σκυλιά που για ένα κομμάτι ψωμί στέκονται σούζα μπρος στους 300 προδότες της Βουλής. Στο planet-greece, λοιπόν, δεν πρόκειται να κλείσουμε τα στόματά μας.

Η εντολή που είχαν πάρει οι ομάδες καταστολής ήταν σαφείς. Εάν υπάρξη η παραμικρή κίνηση από τους συγκεντρωμένους της πλατείας Συντάγματος να κινηθούν προς την Αμαλίας και να κλείσουν τον δρόμο, τότε να βγουν τα ΜΑΤ και να τους τσακίσουν στο ξύλο ΟΛΟΥΣ, χωρίς οίκτο.



Πράγματι, λίγο πριν τις 9.00 το βράδυ, γνωρίζοντας η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. ότι δεν παίζουν δελτία ειδήσεων στα ιδιωτικά κανάλια, εξαιτίας της απεργίας των τεχνικών, αποφάσισαννα δράσουν με στο σκοτάδι, αποκαλύπτοντας τον πιο αιμοσταγή χαρακτήρα που είχαν. Πάνω από 20 διμοιρίες των ΜΑΤ εμφανίστηκαν, μόλις οι αγανακτισμένοι διαδηλωτές ανέβηκαν την πλατεία Συντάγματος, όπου συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν τη μνήμη του 77χρονου Δημήτρη Χριστούλα, και προσπάθησαν να κλείσουν τη λεωφόρο Αμαλίας.

Οι αστυνομικοί, φορώντας από την αρχή αντιασφυξιογόνες μάσκες, όρμησαν κατά του κόσμου. Μπροστά μπροστά ήταν ένας νεαρός. Άρχισαν να τον σπρώχνουν, το παιδί τούς είπε σε έντονο ύφος "μην σπρώχνετε, μην τραβάτε, φεύγω". Το ύφος δεν άρεσε στους "αστυνομικούς" των ΜΑΤ. Άρχισαν να τον χτυπάνε αλύπητα, ακόμη και με τα γάντια που φορούσαν, με τα ειδικά κόκκαλα. Μόλις ο νεαρός άρχισε να αιμοραγεί, τότε σταμάτησαν. Ήταν η αρχή, πριν το Σύνταγμα βαφτεί στο αίμα. Δείτε πώς χτυπούσαν στο ψαχνό τον κόσμο:

Γκλομπ στο κεφάλι του προέδρου των φωτορεπόρτερ
Επόμενος στόχος ήταν οι δημοσιογράφοι κι οι φωτορεπόρτερ. Όπως πάντα, έτσι κι αυτή τη φορά, στην πορεία βρισκόταν ο πρόεδρος των φωτορεπόρτερ και σκληρά εργαζόμενος συνάδελφος, Μάριος Λώλος. Ο ΜΑΤατζής, μόλις είδε τον Μάριο να οπλίζει την φωτογραφική του κάμερα, του όρμησε και χωρίς δεύτερη κουβέντα τού άνοιξε το κεφάλι. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση με αιμάτωμα στον εγκέφαλο. Η κατάσταση λένε οι γιατροί ότι είναι πολύ σοβαρή κι ίσως να μην αποφύγει το χειρουργείο.

Αίματα παντού

Ο διαπιστευμένος αστυνομικός συντάκτης της ΕΡΤ, Γιώργος Σιδέρης, βρέθηκε χωρίς αιτία να τον σπρώχνουν δύο ΜΑΤατζήδες, με τον έναν να του ρίχνει ύπουλα χτυπήματα με το γκλομπ στα χέρια. Μέχρι που άρχισε να πονάει και το χέρι του γέμισε αίματα, αφού ο καλός.... αστυνόμος, που βρίσκεται εκεί για να φροντίσει για την ασφάλεια των πολιτών, φρόντισε να του το σκίσει με αιχμηρό, απροσδιόριστο, αντικείμενο.

Κλωτσιές και βρισίδια, ακόμη και των οικογενειών

Δυστυχώς για την ΕΛ.ΑΣ., οι συντάκτες του planet-greece ήταν εκεί και κατέγραψαν κάθε νέα θηριωδία των... ανδρών των ΜΑΤ.
Άλλοι "πράσινοι" κλωτσούσαν τον δημοσιογράφο του Star, Παναγιώτη Μπούσιο, επίσης διαπιστευμένο αστυνομικό συντάκτη. Οικογενειάρχης και σκληρά εργαζόμενος. Δεχόταν συνεχή χτυπήματα από ΜΑΤατζήδες συγκεκριμένης διμοιρίας . Κι όταν γύρισε και είπε στους "αστυνομικούς", "με χτυπάτε, σταματήστε", γύρισαν και του είπαν "αν πονάς να πας στο νοσοκομείο"!

Ούτε, όμως, άλλον έναν αστυνομικό συντάκτη, επίσης οικογενειάρχη και σκληρά εργαζόμενο συνάδελφο σεβάστηκα οι ΜΑΤατζήδες. Ο Μιχάλης Λαγάνης, γνωστός από την πολυετή θητεία του στο ALTER και συντάκτης του newsit, βρέθηκε ξαφνικά ξαπλωμένος με τους αστυνομικούς να τον κλωτσοπατούν και να του λένε αμέσως μετά "έλα σήκω, μην γίνεσαι Καραγκούνης"!!!


Ατελείωτη η λίστα

Δυνατά χτυπήματα με ασπίδες δέθηκε και ο δημοσιογράφος από το ΒΗΜΑ, Διονύσης Βυθούλκας. Συνάδελφος με πολυετή εμπειρία στο ρεπορτάζ, και αυτός διαπιστευμένος αστυνομικός συντάκτης!

Κάτω από τις κλωτσιές των αστυνομικών έπεσε, την προηγουμένη, στα πρώτα επεισόδια, και ο επίσης αστυνομικός συντάκτης της ΕΡΤ, Γιώργος Γεραφέντης. Οι κλωτσιές που έφαγε ήταν τόσο δυνατές, που βρέθηκε από το πεζοδρόμιο της Βουλής να διασχίζει έρπην την οδό Αμαλίας!

Στο νοσοκομείο συνεχίζει να νοσηλεύεται η αθλητικογράφος, Ρένα Μανιού, που έχει κακώσεις στον αυχένα.

Η διμοιρία με τον "πράσινο ρόμβο"

Τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ) διέταξε το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., για να ρίξει στάχτη στα μάτια των δημοσιογράφων, οι οποίοι πλέον ετοιμάζονται να πλακώσουν την αστυνομίας με μαζικές αγωγές και μηνυτήριες αναφορές.

Κι επειδή κύριοι της ΕΛ.ΑΣ. δε μας πείθετε, ιδού λοιπόν ποιοι ήταν οι δράστες των θηρωδιών των επεισοδίων. Σας τους δίνουμε έτοιμους, εμείς, στο planet-greece. Ήταν η διμοιρία που έφερε διακριτικό στο κράνος τον "πράσινο ρόμβο". Δεν μπορείτε να τους βρείτε; Μήπως θέλετε να αρχίσουμε να γράφουμε και ονόματα;

Α, και για την ιστορία, η 3-13 διμοιρία των ΥΜΕΤ, πού βρίσκεται;

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...