Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ


ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΕΣ 

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 

ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ 

ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ 

ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ...ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ 

ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 

ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

 ΑΝΤΕΝΝΑ , MEGA, ΣΚΑΙ , ALPHA...













ΕΙΔΗΣΕΙΣ 25/2/2012 ΚΑΝΑΛΙ MEGA



ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ
ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ......


ΠΈΜΠΤΗ, 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 2012


ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΥΝΝΑΛΑΓΩΝ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 100 ΕΥΡΩ - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ....



Κείμενο με αίτημα την παράταση της κυβέρνησης Παπαδήμου για έναν χρόνο κυκλοφορεί στους κόλπους της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ. Την πρωτοβουλία έχει ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γρηγόρης Νιώτης, και "χρεώνεται" στην Ιπποκράτους. Επισημαίνεται ότι προ ημερών είχε μιλήσει για το θέμα και ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου.

Στο κείμενο οι βουλευτές ζητούν από τον πρωθυπουργό, αφού ψηφίσει τα μέτρα που ζητά η τρόικα, να προχωρήσει σε σειρά νομοθετικών πρωτοβουλιών που θα... αντισταθμίσουν τις απώλειες! Μεταξύ άλλων ζητούν να απαγορευτούν οι συναλλαγές σε ρευστό άνω των 100 ευρώ.

Ακόμη, προτείνουν να κουρευτούν και να επιμηκυνθούν τα δάνεια των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων. Για τέλος το καλύτερο: Επιβολή εξοντωντικών ποινών σε όσους κερδοσκοπούν με στόχο τη μείωση των τιμών κατά 40%!

ΠΗΓΗ : ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ


ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ , ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ,ΤΗΝ ΑΘΕΙΑ, ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ......

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13ον

16 ΚΑΙ ΕΚΑΜΝΕ ΠΑΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΝΑ ΛΑΒΩΣΙ ΧΑΡΑΓΜΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ Η ΕΠΙ ΤΩΝ ΜΕΤΩΠΩΝ ΑΥΤΩΝ

17 ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΔΥΝΑΤΑΙ ΜΗΔΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΗ Η ΝΑ ΠΩΛΗΣΗ ΕΙΜΗ Ο ΕΧΩΝ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ Η ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ Η ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟΝ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ

18 ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΣΟΦΙΑ ΟΣΤΙΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΝΟΥΝ ΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΗ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟΝ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΞΣ`(666)


ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΝΕ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ. ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ.

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΣΥΝΝΑΛΑΓΗ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΗΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΤΟ 666 ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝΕ ΤΟΠΟ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΑΠΟ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΙΣΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.....


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ........



ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 23 Μαρτίου 2010


ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ


Η χρήση του πλαστικού χρήματος
θα χτυπήσει την παραοικονομία......

ΑΘΗΝΑ 04/03/2010

Η περαιτέρω χρήση του πλαστικού χρήματος στην Ελλάδα, που έχει πολύ μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης, μπορεί να επιφέρει σημαντικό χτύπημα στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και στην ενίσχυση της διαφάνειας στις συναλλαγές, με ότι θετικό συνεπάγεται αυτό στην δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε, ανέφεραν τραπεζικά στελέχη-μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Visa Hellas σε συνάντηση που είχαν με δημοσιογράφους.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε ο Νίκος Καμπανόπουλος, γενικός διευθυντής της Visa, από την εμπειρία του εξωτερικού, χώρες στην Ευρωπαϊκή Ένωση με σημαντική χρήση των καρτών πληρωμών στις συναλλαγές έχουν πολύ χαμηλότερα ποσοστά παραοικονομίας. Γενικότερα, σύμφωνα με μελέτη της ΕΕ έχει εκτιμηθεί ότι το κόστος διαχείρισης των μετρητών ισούται με περίπου 2% του ΑΕΠ, έτσι στην περίπτωση της χώρας μας 5 δισ. ευρώ ευρώ θα ήταν εφικτό να κερδίσει το δημόσιο από την αντικατάσταση των μετρητών από το πλαστικό χρήμα.

Στο πλαίσιο αυτό τα τραπεζικά στελέχη κρίνουν θετικό το μέτρο που έχει ανακοινωθεί, ότι όλες οι συναλλαγές άνω ενός ποσού θα πρέπει υποχρεωτικά να γίνονται μέσω καρτών πληρωμών ή δίγραμμων επιταγών από το 2011. Παράλληλα εκτιμούν ότι σημαντικό όφελος θα προκύψει και από την επέκταση της χρήσης του πλαστικού χρήματος και από οργανισμούς του Δημοσίου, όπως συμβαίνει ευρέως στο εξωτερικό.

ΠΗΓΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ. ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

Η ΚΥΡΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ BILDEBERG ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ



ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΑΥΤΑ ΣΧΕΔΙΑ Η ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΙΩΠΟΥΝ ;

ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ



ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ
ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

ΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ.....



ΠΟΛΥ ΣΧΕΤΙΚΕΣ
ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΚΟΝΕΣ.







ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ;









ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ....



ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΩΝ



ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ



ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ


ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ
EKΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ,ΠΡΟΣΕΥΧΗ
ΝΗΣΤΕΙΑ,ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
ΜΕΤΑΝΟΙΑ,ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ
ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.


Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ

ΤΑ ΕΠΤΑ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ 
ΟΔΗΓΟΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΩΣ 

ΛΟΓΟΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΛΟΓΟΙ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΝΑΧΟ ΙΩΑΝΝΗ......




ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...