Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Το πραγματικό πρόσωπο των Εβραίων που κρύβεται πίσω απο την Ελληνο-ισραηλινή φιλία


Ισραηλινοί επιχειρηματίες προχωρούν στην αγορά ακίνητων περιουσιών στα κατεχόμενα, με χρήματα που τους εξασφαλίζει η ισραηλινή κυβέρνηση, χρησιμοποιώντας ως μεσάζοντα πρόσωπα, Τουρκοκύπριους δικηγόρους, αναφέρει σήμερα, Τετάρτη, η εφημερίδα «Χαμπερντάρ» επικαλούμενη αξιόπιστες πληροφορίες. Και τούτο, με φόντο την πρόσφατη υπογραφή δύο σημαντικών αμυντικών συμφωνιών μεταξύ του υπουργού Άμυνας του Ισραήλ, Εχούντ Μπαράκ και του Κύπριου ομολόγου του, Δημήτρη Ηλιάδη, δημιουργεί εύλογες υποψίες ότι το Τελ Αβίβ παίζει διπλό ρόλο σε σχέση με την Κύπρο.   Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, οι Ισραηλινοί επιχειρηματίες συνεργάζονται κυρίως με 6 Τουρκοκύπριους δικηγόρους, ιδρύουν και εγγράφουν στο ψευδοκράτος εικονικές εταιρείες τις οποίες χρησιμοποιούν για την αγορά ακίνητων περιουσίων στα κατεχόμενα με σκοπό την ανέγερση πολυτελών επαύλεων. Μέχρι σήμερα, προστίθεται, οι Ισραηλινοί έχουν προχωρήσει στην αγορά ακίνητων περιουσιών στα κατεχόμενα χωριά Κώμη Κεπήρ, Καλογραία, Ακανθού, Καρπασία, Ριζοκάρπασο, Γιαλούσα και Λιβερά. 
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το σχέδιο - όπως το αποκαλεί - εφαρμόζεται μετά το 2004 και το κράτος του Ισραήλ έχει διορίσει και Ραβίνο στα κατεχόμενα, τον Χαγίμ Αζίμοβ, και ότι....
πολυτελής έπαυλη μετατράπηκε σε συναγωγή στην Λάπηθο στην είσοδο της οποία υπάρχει επιγραφή στα εβραϊκά. 
Η εφημερίδα υποστηρίζει, ότι σύμφωνα με την «Πεντάτευχο», η Κύπρος αποτελεί μέρος των εδαφών της Γης της Επαγγελίας, υπογραμμίζοντας ότι οι Ισραηλινοί αγοράζουν ελληνοκυπριακές ακίνητες περιουσίες στα κατεχόμενα και παράλληλα αναζητούν τον Ελληνοκύπριο παλαιό κάτοχο της περιουσίας στον οποίο καταβάλλουν χρηματικό ποσό για την περιουσία, ώστε να μην αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα.  
*Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα κατεχόμενα έχουν χαρακτηριστεί από Τουρκοκύπριους ως «Βασίλειο του Ισραήλ»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...