Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

H άθλια εκπαιδευτική προπαγάνδα της Τουρκίας εναντίον της Ελλάδας


Του Κώστα Τζεβελέκου > Ταγμένους εχθρούς εναντίον της Ελλάδας παράγει το τουρκικό εκπαιδευτικό σύστημα. Όπως οι μεμέτηδες της Οθωμανικής αυτοκρατορίας πότιζαν με ανθελληνικό δηλητήριο τους γενίτσαρους έτσι και οι εκπαιδευτικοί επίγονοι του Αχμέτ Νταβούτογλου πλάθουν την νέα γενιά της τουρκικής κοινωνίας με προκαταλήψεις, ιδεολογήματα και ψεύδη που μαρτυρούν την αναθεωρητική τους διάθεση. Ύστερα από απαίτηση των αναγνωστών μας, μετά την χθεσινή αποκάλυψη μας, κάναμε μια πιο μελετημένη έρευνα και σας παρουσιάζουμε πως οι Τούρκοι διαστρέφουν την ιστορία και επιβεβαιώνουν πόσο ψεύτική ήταν η προσέγγιση που υποτίθεται ότι συμφώνησαν οι Ρεζέπ Ταγίπ Ερντογάν , Κώστας Σημίτης, Ισμαήλ Τζεμ και Γιώργος Παπανδρέου.

Ο στόχος της προπαγάνδας
Οι Τούρκοι εδώ και χρόνια εφαρμόζουν μια απίστευτη προπαγάνδα εναντίον της Ελλάδας και των Ελλήνων, με τέτοιο τρόπο επιθυμούν να “δηλητηριάσουν” τις παιδικές ψυχές – αφορά τους μαθητές του δημοτικού- και να φανατίσουν τους μεγαλύτερους που φοιτούν στις στρατιωτικές και άλλες ακαδημίες.
Η τουρκική εκπαίδευση επικεντρώνεται στους “εχθρούς” της Τουρκίας Έλληνες – Κούρδους και άλλους, όπως επίσης στους άπιστους χριστιανούς.
Είναι χαρακτηριστικό ότι σήμερα στην Τουρκία ο αριθμός των μαθητών που φοιτούν στις σχολές των ιμάμηδων ( imam-hatip) σε σύγκριση με τον αριθμό των μαθητών των σχολειών γενικής μόρφωσης, αυξάνεται συνεχώς. Αυτό οφείλεται στο ότι τα τελευταία χρόνια το πολιτικό ισλάμ βρίσκεται σε άνοδο και όλοι αυτοί οι φοιτητές βρίσκονται σε ηλικία ψήφου.

Διαστρέφοντας την ιστορία
Στα τουρκικά σχολικά βιβλία, διαστρεβλώνοντας σκόπιμα την αλήθεια, διδάσκουν στα παιδιά τους ότι είναι απόγονοι και αυτόχθονες των Ιώνων. Για αυτούς δεν είναι Έλληνες αλλά αρχαίοι Τούρκοι .
Ντρέπονται φυσικά να πουν ότι προέρχονται από βάρβαρες νομαδικές φυλές από τα βάθη της Ασίας. Ντρέπονται να πουν ότι έφθασαν στη περιοχή μας λεηλατώντας σφάζοντας και καταστρέφοντας στο πέρασμα τους οτιδήποτε έβρισκαν μπροστά τους.
Διαστρέφοντας την ιστορία υποστηρίζουν σε σχολικά εγχειρίδια του δημοτικού σχολείου ότι : “ Τα Δωδεκάνησα είναι μέρος της Τουρκίας, αλλά σήμερα βρίσκονται υπό ελληνική κατοχή . Η Ελλάδα είναι ανίκανη να διατηρήσει ένα κλίμα ειρήνης στο Αιγαίο και μόνο οι Τούρκοι μπορούν να το καταφέρουν”.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στην πολεμική αεροπορία πείθουν και ιδεολογικά τους πιλότους τους ότι τα ελληνικά νησιά Ρόδος, Κως , Λήμνο, Χίος και Μυτιλήνη βρίσκονται κάτω από ελληνική κατοχή και επιβάλλεται κάποια στιγμή να ελευθερωθούν” .
Άρα, θεωρούν ότι δεν παραβιάζουν κανένα εναέριο χώρο, αλλά όπως μας έλεγε ένας Τούρκος πιλότος: “Πετούν πάνω από τα ελληνικά νησιά, ελέγχοντας τις περιουσίες τους”.
Πρωτεργάτης σε όλη αυτή την απίστευτη προπαγάνδα είναι ο Τούρκος “ Ιστορικός” Μεχμέτ Σακά.

newscode

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...