Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Βρετανία: «Έτοιμη» και για κατάρρευση της Ευρωζώνης…


Όλα τα σχέδια είναι στο τραπέζι… Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Telegraph, οι Βρετανοί εμφανίζονται να είναι έτοιμοι...για κάθε ενδεχόμενο… Μετά μάλιστα την πρόσφατη «κόντρα» του Ντέιβιντ Κάμερον με τους «εταίρους», οι Βρετανοί φαίνεται να έχουν επεξεργαστεί σχέδια επαναπατρισμού των Βρετανών ομογενών από χώρες, όπως η Ισπανία και η Πορτογαλία, σε περίπτωση που η κρίση προκαλέσει κατάρρευση των τραπεζών!


Το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών φέρεται να έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να είναι έτοιμο σε κάθε περίπτωση που οι εξελίξεις το απαιτήσουν!
Οι βρετανικές αρχές, συνεχίζει το δημοσίευμα, ετοιμάζουν μέτρα για να βοηθήσουν την αποχώρηση δεκάδων χιλιάδων ομογενών που ζουν στις χώρες αυτές, σε περίπτωση που δεν θα έχουν πρόσβαση στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς!

Την ίδια στιγμή, πηγές που επικαλούνται οι Sunday Times επισημαίνουν πως η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο ναύλωσης αεροπλάνων, πλοίων και λεωφορείων για να φέρει πίσω τους ομογενείς στη Βρετανία!
 
epikaira

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...