Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

ΑΙΓΙΟ: ΤΡΑΓΙΚΟ "ΦΙΝΑΛΕ" ΓΙΑ ΑΣΤΕΓΟ - ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ


ΕΛΛΑΔΑ 2011

Μια τραγική εικόνα σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής στο κέντρο του Αιγίου και συγκεκριμένα στο προαύλιο του Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αιγίου. Ένας μεσήλικας άστεγος βρέθηκε νεκρός στη μικρή πλατεία της εκκλησίας, προδομένος από την καρδιά του που προφανώς λύγισε από τις στερήσεις και τις νυχτερινές χαμηλές θερμοκρασίες.
Οι γείτονες έκπληκτοι αντίκρισαν τα ξημερώματα το πρωί το άψυχο σώμα του να κείτεται στις πλάκες δίπλα στην είσοδο της εκκλησίας, όπου φαίνεται πως πήγε να βρει καταφύγιο για να περάσει τη νύχτα. Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία και ακολούθως.... και ασθενοφόρο, ώστε ο άτυχος άνδρας να μεταφερθεί για τα θλιβερά "περαιτέρω" στο Νοσοκομείο Αιγίου.
Δεν έγιναν γνωστά τα στοιχεία του άνδρα, παρά πως ήταν μάλλον γύρω στα 50 και πως τριγύριζε πολύ συχνά στους δρόμους του Αιγίου, κρατώντας σε μια τσάντα τα ελάχιστα υπάρχοντά του. Άγνωστο είναι επίσης αν είχε συγγενείς ή αν θα λείψει σε κάποιον. Σημασία έχει πως ένας φτωχός και μόνος άνθρωπος, χάθηκε με έναν τρόπο που προκαλεί σοκ και θλίψη...

Πηγή: filodimos.gr
ΠΡΕΖΑ TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...