Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Αμέτρητος ο κόσμος στο κέντρο της Αθήνας – Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας – Γυρνούν την πλάτη στους επίδοξους προβοκάτορες.


- Πλημμύρισε κόσμο το Σύνταγμα - Πολλοί κατεβαίνουν χωρίς το "καπέλωμα" συνδικάτων
- Μεγαλειώδης η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, από την Ομόνοια μέχρι την Κλαυθμώνος!
- Στήθηκε από νωρίς ο φράχτης στη Β. Σοφίας - Διμοιρίες στα πλαϊνά σκαλιά του Άγνωστου Στρατιώτη
- Έκλεισε με κλούβες των ΜΑΤ η Ακαδημίας και όλα τα κάθετα στενά από το Κολωνάκι
- Περίεργη επίθεση εναντίον αστυνομικών στην πλατεία Καισαριανής
Οι συγκεντρώσεις στο Πεδίον του Άρεως (ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ) αλλά και στην Ομόνοια (ΠΑΜΕ) βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη και από νωρίς φάνηκε πως η συμμετοχή θα είναι τεράστια! Εντυπωσιακός είναι ο όγκος των διαδηλωτών που έχουν ήδη μαζευτεί στο Σύνταγμα, το οποίο δεν είναι σημείο προσυγκέντρωσης! Σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς ξεπερνούν τις 7.000
Χιλιάδες κόσμου βρίσκεται ήδη στους δρόμους για να διαδηλώσει κατά της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης, με τον απλό κόσμο να αποδεικνύει περίτρανα πως δε φοβάται τους επίδοξους προβοκάτορες και γυρνά ηχηρά την πλάτη σε όσους τις τελευταίες μέρες διαδίδουν πως το κέντρο της Αθήνας θα γίνει πεδίο μάχης! Οχυρό η Αθήνα – Στήθηκε ο φράχτης στη Β. Σοφίας – Αποκλεισμένα όλα τα στενά που οδηγούν στη Βουλή
Από τις 06:30 το πρωί έχουν τεθεί σε εφαρμογή τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας της Αστυνομίας ενόψει των συλλαλητηρίων που θα κάνουν ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ, στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας.Λίγο πριν από τις 10:30 στήθηκε ο μεταλλικός φράχτης στη Βασιλίσσης Σοφίας, κλούβες των ΜΑΤ απέκλεισαν την Ακαδημίας, περίπου στη συμβολή με την Κανάρη, ενώ μπροστά από τη Βουλή έχει τοποθετηθεί τριπλή σειρά από σχοινιά για να εμποδιστεί το πλήθος να φτάσει μέχρι στον Άγνωστο Στρατιώτη.Διμοιρίες των ΜΑΤ έχουν ήδη αναπτυχθεί στα σκαλιά, στο πλάι του Μνημείου.

Όλα τα κάθετα στενά από το Κολωνάκι προς τη Β. Σοφίας έχουν κλείσει. Στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας, οι συρμοί του Μετρό στο Σύνταγμα και τον Ευαγγελισμό θα είναι κλειστοί για το κοινό, απόφαση με την οποία διαφωνούν οι εργαζόμενοι, όπως είπε στο NewsIt ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Μετρό, Αντώνης Σταματόπουλος.


ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...