Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Θλιβερές Διαπιστώσεις...

Παρακολουθώ ανελειπώς αυτές τις μέρες αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα.. Θα ξεκινήσω με το μεγάλο κίνημα των Αγανακτισμένων, οι οποίοι...
επιτέλους ζητούν αυτά που ζήτησαν αυτά που για χρόνια τώρα σιωπούσαμε όλοι μας και τα ζητούσαμε από τον καναπέ μας και αξιώνοντας λύσεις από την οθόνη της τηλεόρασης. Το κεντρικό αίτημα; ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ. Δεν θα μείνω πολύ σε αυτό, το αναφέρω απλώς για να φτάσω στο εξής θλιβερό συμπέρασμα: ΌΛΟΙ! από τα ΜΜΕ μέχρι τη κυβέρνηση απλώς αδιαφορούν για αυτά τα αιτήματα. Δεν θεωρώ οτι δεν βλέπουν, απλώς κάνουν πως δεν βλέπουν, για την ακρίβεια ΑΓΝΟΟΥΝ αυτά που ζητάμε.. Τα ΜΜΕ λένε "'ένα κίνημα Αγανακτισμένων", "Φιλειρηνικό" και "Μπράβο σε όλους", αλλά κανένας δημοσιογράφος δεν μίλησε για σωστά αιτήματα, κανείς δεν είπε ότι αν αυτό θέλει ο ΛΑΟΣ αυτό πρέπει να ακολουθήσουν η κυβέρνηση και ο πολιτικός κόσμος. Ακόμη και με τα χθεσινά αίσχη του παρακράτους στο Σύνταγμα συνέχιζαν τους παράλογους και ανούσιους διαλόγους των παραθύρων. Και οι πολιτικοί επίσης, που μόλις δουν μικρόφωνο τρέχουν να πουν το κομμάτι τους, όλοι λένε, "ακούμε τη λαϊκή εντολή", "ακούμε το κόσμο", "ο λαός μας επέλεξε και γι αυτών δρούμε, εκείνος θα μας διώξει" και λοιπές ανόητες δηλώσεις που μόνο στο λαό δεν απευθύνονται..Ο Πρωθυπουργός ακόμη και σήμερα είπε "ΠΡΟΧΩΡΑΩ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ". Κύριοι δημοσιογράφοι, κύριοι βουλευτές-υπουργοί κύριε Πρωθυπουργέ...ΠΟΙΟ ΛΑΟ;;; ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΠΟΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ;;; Τόσος κόσμος 20 μέρες και περισσότερες κατεβαίνει στο Σύνταγμα και τις πλατείες των πόλεων του και φωνάζει "ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ"!! Μήπως υπάρχει κάποιος που σας λέει οτι απευθυνόμαστε σε άλλους;; Θέλουμε αλλαγές αλλά δεν περιλαμβάνουν ούτε τους υπάρχοντες πολιτικούς ούτε το μνημόνιο... Μας αγνοείτε επιδεικτικά και είναι όχι μόνο ντροπή σας αλλά και αμαύρωση της ΛΑΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ και της δύναμης της ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ. Είστε όλοι εκτός ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΩΣ, δεν απολαμβάνετε της αποδοχής μας, ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ! ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ!
Και κάτι ακόμη.. Ίσως να είμαι λάθος, ίσως να μην συμβεί όμως επιτρέψτε μου να κάνω μια πρόβλεψη:
Όλοι ζητούν απο χθες εκλογές.. και θα λειτουργούν σαν σε προεκλογική περίοδο.  Ο Παπανδρέου πήρε πίσω τη δημιουργία Κυβερνήσεως Συνεργασίας- Συναίνεσης- Οικουμενική ή ότι άλλο ήταν τέλος πάντων και πάει λέει προς Ανασχηματισμό και ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ  (ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ). Ήδη έχουν παραιτηθεί τόσοι βουλευτές κι άλλοι τόσοι είναι δυσαρεστημένοι..  
Ο Παπανδρέου δεν τολάμει να παραιτήσει την Κυβέρνηση του μήπως όμως προτιμά να την ρίξει??? Σε μια τέτοια δύσκολη φάση που περνά το κόμμα, με τόσους δυσαρεστημένους βουλευτές ζητάς την εμπιστοσύνης τους;; Όταν οι ίδιοι λένε πως δεν συμφωνούν πλέον με τη πολιτική γραμμή της Κυβέρνησής τους.. 
Μήπως λοιπόν τη Κυριακή, μαζί με την Πρόταση Μομφής έχουμε και προκήρυξη ΕΚΛΟΓΩΝ;;;;
Ίδωμεν..... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...