Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Στοιχεία που δείχνουν τον συσχετισμό του HAARP με τον φονικό σεισμό στην Ιαπωνία ...

"...Λίγο πριν τον μεγάλο σεισμό της Ιαπωνίας (11/03/2011 05:46 UTC), βλέπουμε να κορυφώνεται η δραστηριότητα του HAARP και αμέσως μετά να δημιουργούνται 10άδες σεισμοί μέσα σε λίγες μόνο ώρες..."

HAARP - το απόλυτο ΥΠΕΡ-όπλο 
 
Το High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP) είναι ένα ιονοσφαιρικό ερευνητικό πρόγραμμα, το οποίο το δημιούργησε η κυβέρνηση των Η.Π.Α. για λογαριασμό της πολεμικής Αεροπορίας και του πολεμικού ναυτικού της.

Αυτό που κάνει, είναι να εξετάζει συνεχώς την ιονόσφαιρα με σκοπό την κατανόηση και παρακολούθησή της. Η επίσημη θέση της κυβέρνησης των Η.Π.Α. είναι ότι τους βοηθάει στην ανίχνευση αγνώστων αντικειμένων στην ατμόσφαιρα (π.χ. αναγνώριση εχθρικών πυραύλων).

Οι τεράστιες εγκαταστάσεις του HARP βρίσκονται στην Αλάσκα, ενώ φωτογραφίες των μηχανημάτων που το αποτελούνε, δεν έχουν δημοσιευτεί.

Οι εγκαταστάσεις του HAARP βρίσκονται στην Αλάσκα και φυλάσσονται με δρακόντια μέτρα ασφαλείας
Ωστόσο, το HAARP έχει κατηγορηθεί ότι έχει πυροδοτήσει διάφορα καταστροφικά φυσικά φαινόμενα κατά καιρούς, όπως πλημύρες, τυφώνες, καταιγίδες και σεισμούς. Μερικοί μάλιστα συνδέουν το HAARP με τον Νικόλα Τέσλα, και δεν διστάζουν να αποδίδουν στο HAARP την ιδιότητα του ΥΠΕΡ-όπλου, το οποίο απελπισμένα προσπαθεί η κυβέρνηση των Η.Π.Α. να το κρατήσει μυστικό.

Οι θεωρίες συνομωσίας για την πραγματική χρησιμότητα του HAARP είναι πάρα πολλές και δεν μπορούν να αναλυθούν σε ένα μόνο άρθρο.
Το ΥΠΕΡ-όπλο HAARP, έχει κατηγορηθεί επανελημένα για διάφορες φυσικές καταστροφές, όπως πλημμύρες, τυφώνες, καταιγίδες και σεισμούς. Μερικοί μάλιστα δεν διστάζουν να συνδέουν το HAARP με τον Νικόλα Τέσλα και τις άγνωστες σε εμάς ανακαλύψεις του.
Εγώ σε αυτό το άρθρο, θα δώσω στοιχεία που δείχνουν τον συσχετισμό του HAARP με τον φονικό σεισμό στην Ιαπωνία την 11/03/2011 και ώρα 05:46 UTC και δημιούργησε με την σειρά του σειρά από τεράστια τσουνάμι που πλήξανε το σύνολο της Ιαπωνίας, της Ινδονησίας αλλά και όλων των νησιών του Ειρηνικού.

Η σελίδα The High Frequency Active Auroral Research Program προσφέρει διάφορα εργαλεία τα οποία καταγράφουν την δραστηριότητα των μαγνητικών κυμάτων του HAARP και τα παρουσιάζουν σε γραφήματα.

Η σελίδα Earthquake Hazards Program δίνει μία πλήρη και αναλυτική καταγραφή όλων των σεισμών που γίνονται παγκοσμίως.

Σε περίπτωση που συνδιάσουμε τα δύο στοιχεία (τα γραφήματα από την δραστηριότητα του HAARP καθώς και τους μεγαλύτερους σεισμούς), τότε έχουμε το παρακάτω αποτέλεσμα
 Γράφημα όπου φαίνεται η συσχέτιση μεταξύ της δραστηριότητας του ΥΠΕΡ-όπλου HAARP
και των σεισμών που πλήξανε την Ιαπωνία, δημιουργώντας θανατηφόρα τσουνάμι.

Έχει γίνει συλλογή δεδομένων από την 05/03/2011 00:00 UTC έως 11/03/2011 19:30 UTC.

Φαίνεται καθαρά η αδράνεια του HAARP τις 4 πρώτες μέρες, ενώ τις δύο επόμενες που οι εκπομπές του δυναμώνουν, υπάρχει αύξηση των σεισμών.

Λίγο πριν τον μεγάλο σεισμό της Ιαπωνίας (11/03/2011 05:46 UTC), βλέπουμε να κορυφώνεται η δραστηριότητα του HAARP και αμέσως μετά να δημιουργούνται 10άδες σεισμοί μέσα σε λίγες μόνο ώρες.



Την 11/03/2011 υπήρξε ισχυρή σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή της Ιαπωνίας, με ένα μεγάλο πλήθος σεισμών. Τις δύο προηγούμενες ημέρες, υπήρξαν έντονα πεδία παραγόμενα από το ΥΠΕΡ-όπλο HAARP. 
 
Τα συμπεράσματα δικά σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...