Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Νέο κόμμα προανήγγελλε ο Γιάννης Δημαράς


Την μετατροπή του πολιτικού φορέα «Ένωση Ανεξάρτητων Πολιτών», που δημιούργησε μαζί με τον Βασίλη Οικονόμου, σε κόμμα, ανακοίνωσε ο Γιάννης Δημαράς. Μάλιστα σημείωσε ότι το νέο κόμμα θα ονομάζεται «Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών».
Μιλώντας στο «logia-starata.blogspot.com» ο Γιάννης Δημαράς τόνισε πως φιλοδοξεί το νέο κόμμα «να μην στριμωχτεί στα στενά όρια της κεντροαριστεράς» και πως στόχος του είναι «να στηρίξει και να υπερασπίσει τον απελπισμένο Έλληνα πολίτη, τον άνθρωπο χωρίς κομματικές ταυτότητες και ταμπέλες».
Παράλληλα, δήλωσε αισιόδοξος γιατί τα μηνύματα από την κοινωνία είναι πολύ θετικά για νέα προσπάθεια, ενώ αισθάνεται δικαιωμένος που δεν ψήφισε το μνημόνιο παρότι βρέθηκε εκτός ΠΑΣΟΚ.
«Σήμερα, ο πολιτικός σχεδιασμός ανάπτυξης των επαγγελμάτων και της αγοράς εν γένει είναι ανύπαρκτος» διαπιστώνει και τονίζει ότι το ΠΑΣΟΚ του σήμερα «δεν έχει καμία σχέση με το Κίνημα Ελπίδας και Αλλαγής του παρελθόντος». «Χωρίς αναπτυξιακά έργα, πάντως και χωρίς τη στήριξη των Ευρωπαίων δεν πρόκειται να βγούμε από την κρίση», σημειώνει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...