Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ - 666 - Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - BARCODE - ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ.

Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ......


ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΧΑΡΑΓΜΑ ΧΞS = 2013
ΤΟ ΘΗΡΙΟΝ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ - Ο ΒΕΛΕΑΡ ΕΣΤΙ = 2013



ΤΑ WWW ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ( ΙΝΤΕΡΝΕΤ ) = 666

 
ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΜΕΤΑΛΛΑΓΗ = ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ = ΣΦΡΑΓΙΔΑ = 819
ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ = ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ = ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ = 819


ΣΤΟ BARCODE TO 666
ΜΠΑΡ ΚΟΟΥΝΤ = Η ΓΕΝΝΗΣΙΣ ΘΗΡΙΟΥ = 1131 => 1+1+3+1 = 6

ΜΠΑΡ ΚΟΟΥΝΤ ΣΥΣΤΕΜ (bar code system) = 2276
ΣΥΝΑΡΙΘΜΩ ΤΟ ΘΗΡΙΟΝ = 2276
ΟΥΤΟΣ ΕΣΤΙΝ Ο ΘΕΟΣ ΕΠΙ ΓΑΙΗΣ = 2276


ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΑΜΚΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΕΞΑΡΙΑ 666


COMPUTER = 666

FEDERAL RESERVE = 666









SSNUMBER (Social Security Number) = 666



ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ
ΜΕ ΤΟ 666 ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ

 

Όλα τα παραπάνω που είδατε μόνο τυχαία δεν είναι, και έχουν άμεση σχέση με τα παρακάτω ανακοινωθέντα από το υπουργείο οικονομικών, που από ότι φαίνεται ακολουθεί κατά γράμμα τις εντολές τον Αντιχρίστων δυνάμεων που θέλουν τους ανθρώπους νούμερα και σφραγισμένους με το χάραγμα του Αντιχρίστου.

ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΛΕΪΖΕΡ = ΤΑ ΔΥΟ ΘΗΡΙΑ = 903



Ο τελικός στόχος είναι η ψυχή μας. Αυτήν θέλει ο Σατανάς.

Η οικονομική κρίση και οι όποιες αναταραχές είναι για μας αναγκάσουν να δεχτούμε με διάφορες προφάσεις ( όπως για παράδειγμα την χρήση πιστωτικών η χρεωστικών καρτών για τις αγορές μας και σταδιακη κατάργηση του ρευστού χρήματος για μείωση και καλά της φοροδιαφυγης ) όλα τα αντίχριστα ηλεκτρονικά συστήματα που θα μας οδηγήσουν στην αιώνια κόλαση.


Ο Άγιος Κοσμάς είχε πει πως πρέπει να πράξουμε οι Χριστιανοί για να σωθούμε... “Τούτο σας λέγω και σας παραγγέλω, καν ο ουρανός να κατέβει κάτω, καν η γη να ανέβει επάνω, και όλος ο κόσμος να χαλάση, σήμερον αύριον, να μη σας μέλλει τι έχει να κάμη ο Θεός. Το κορμί σας, ας το καύσουν, ας το τηγανίσουν, τα πράγματά σας, ας τα πάρουν, μη σας μέλλη. Δώσατέ τα δεν είναι ιδικά σας. Ψυχή και Χριστός σας χρειάζονται. Αυτά τα δύο όλος ο κόσμος να πέσει δεν ημπορεί να σας τα πάρη εκτός και τα δώσετε με το θέλημά σας. Αυτά τα δύο να τα φυλάττετε να μην τα χάσετε”.

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ......
Σύστημα «barcode» για φορολογουμένους και αποδείξεις ετοιμάζεται να εφαρμόσει το υπουργείο Οικονομικών σε μια προσπάθεια να περιοριστεί η φοροδιαφυγή αλλά και να απλοποιηθούν, όπως λένε αρμοδίως, οι διαδικασίες καταγραφής των συναλλαγών μεταξύ καταναλωτών και επιχειρήσεων.

Οι φορολογούμενοι θα εκτυπώσουν από το σύστημα ΤΑΧΙS μια ειδική κάρτα η οποία θα φέρει ειδική διαγράμμιση (barcode) και αφού την πλαστικοποιήσουν θα τη χρησιμοποιούν κάθε φορά που θα αγοράζουν προϊόντα από επιχειρήσεις που έχουν το σύστημα τιμολόγησης με «barcode», όπως ισχύει σήμερα για παράδειγμα στα σουπερμάρκετ, στα πολυκαταστήματα, στα είδη ηλεκτρονικών ειδών κτλ. Αυτό αναμένεται να ισχύσει για συναλλαγές που θα πραγματοποιηθούν από το 2011 και όχι από εφέτος. Αλλωστε, οι αποδείξεις που θα συγκεντρώσουν το 2010 οι φορολογούμενοι για την εξασφάλιση του αφορολόγητου ορίου θα υποβληθούν στην Εφορία σε φάκελο με συστημένη επιστολή.


Σκανάρισμα

Σε κάθε αγορά που θα πραγματοποιούν οι πολίτες θα επιδεικνύουν αυτή την κάρτα στο ταμείο και ο υπάλληλος του καταστήματος θα τη σκανάρει μέσω ενός ειδικού μηχανήματος.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα ενημερώνονται μέσω ηλεκτρονικού δικτύου τα αρχεία του συστήματος ΤΑΧΙS για το ύψος της συναλλαγής και τα στοιχεία του συναλλασσομένου.

Η συγκεκριμένη κάρτα δεν θα είναι κάρτα πληρωμής, δηλαδή πιστωτική ή χρεωστική, αλλά κάρτα καταγραφής της συναλλαγής. Με αυτόν τον τρόπο οι φορολογούμενοι που θα πραγματοποιήσουν αγορές με την επίδειξη της κάρτας με διαγράμμιση barcode δεν θα χρειαστεί να αναγράψουν στη φορολογική τους δήλωση το ποσό των εν λόγω συναλλαγών καθώς το σύστημα ΤΑΧΙS θα γνωρίζει στο τέλος του χρόνου το συνολικό ποσό των δαπανών που έχουν πραγματοποιηθεί.

Ομως λόγω του ότι δεν διαθέτουν όλα τα καταστήματα σύστημα barcode στα ταμεία τους, το υπουργείο Οικονομικών μελετάει όλες οι αποδείξεις που εκδίδονται από επαγγελματίες και επιχειρήσεις να φέρουν ειδική διαγράμμιση με σύστημα barcode.

Οι φορολογούμενοι όταν θα αγοράζουν ένα προϊόν θα μπορούν να λάβουν την απόδειξη με τη διαγράμμιση barcode και στη συνέχεια μέσω του κινητού τους τηλεφώνου να «σκανάρεται» η απόδειξη προκειμένου να καταχωρισθούν τα δεδομένα σε πρόγραμμα ηλεκτρονικού υπολογιστή. Η διαδικασία αυτή, αν και ακούγεται πολύπλοκη, εκτιμούν στο υπουργείο Οικονομικών ότι θα διευκολύνει μακροπρόθεσμα τους φορολογουμένους να καταγράφουν όλες τις συναλλαγές τους με μεγάλη ακρίβεια και να μη χρειάζεται στο τέλος του έτους να περνάνε μίαμία τις αποδείξεις στις φορολογικές δηλώσεις αλλά να συνδέεται ο ηλεκτρονικός υπολογιστής με το ΤΑΧΙS και να γίνεται άμεση μεταφορά των δεδομένων στους κεντρικούς υπολογιστές του υπουργείου Οικονομικών.


Bank of the Future - Η τράπεζα του μέλλοντος


 

ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ 


*ΑΝΘΡΩΠΟΣ (=1310) - ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (=644) = 666*
*Ανθρωπος χωρίς Θεό*



ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ



Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...