Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Ήξερες ότι...

Η ποσότητα χαλκού που περιέχει ο ανθρώπινος εγκέφαλος, είναι αρκετή για να φτιαχτεί μια κάρτα ήχου Η/Υ (6mg)!
Επειδή ένας υπάλληλος στα Mc Donald’s, έχυσε καφέ σε πελάτη, τα αμερικάνικα δικαστήρια επιδίκασαν αποζημίωση 3 εκατομμυρίων δολαρίων!
Ψάχνοντας να βρούμε αντικείμενα, όπως κλειδιά, τηλεκοντρόλ κ.α, χάνουμε ένα χρόνο από τη ζωή μας
Οι Έλληνες, οι Ισπανοί και οι Ιταλοί είναι οι....
μοναδικοί ευρωπαίοι που τηρούν ευλαβικά την συνήθεια του μεσημεριανού ύπνου. Αυτό έχει ως συνέπεια να πέφτει η αρτηριακή πίεση και να μην έχουν πρόβλημα καρδιάς.
Οι Λάκωνες για να καταπολεμήσουν την μυκητίαση καίνε μια εφημερίδα και με το προϊόν της καύσης αλείφουν το σημείο που παρουσιάζει μυκητίαση!
Οι Μεσσήνιοι, όταν καινε τα δάκτυλα τους (από κάρβουνα ή αναπτήρα), το ακουμπούν στον λοβό του αυτιού τους αμέσως. Και παραδόξως πετυχαίνουν τον περιορισμό του πόνου!
Σε 250 εκατ. χρόνια από σήμερα η Μεσόγειος δεν θα υπάρχει και στη θέση της θα υψώνεται μια τεράστια οροσειρά, καθώς η Αφρική «σπρώχνει» προς την Ευρώπη. Η Αυστραλία θα μεταφερθεί πιο βόρεια και θα ενωθεί με την Ασία. Ο Ατλαντικός Ωκεανός, αφού μεγαλώσει για λίγο, θα εξαφανιστεί τελείως. Έτσι, δημιουργηθεί μια νέα Παγγαία!
Υπάρχουν 18 πλανήτες που γυρνούν αδέσποτοι στο διάστημα και οι οποίοι απειλούν όλες τις θεωρίες των φυσικών για το διάστημα. Δεν υπόκεινται σε κανενός είδους τροχιά και φυσικές δυνάμεις!
Μικρές φυσαλίδες ύλης, αποτελούμενες από τα λεγόμενα κουάρκ, μπορεί να ξεφύγουν από τον επιταχυντή σωματιδίων στο Λονγκ Άιλαντ και ν’ αρχίζουν να καταβροχθίζουν την συνηθισμένη ύλη. Η πιθανότητα να συμβεί αυτό είναι 20 στο δισεκατομμύριο.
Το στρες καθυστερεί την επούλωση των τραυμάτων.
Ο Ρόναλντ Ρέιγκαν, ο Κλιντ Ίστγουντ και ο Χάρισον Φορντ είναι οι τρεις άνθρωποι που έχουν ήδη αγοράσει οικόπεδα στο φεγγάρι.
Η περιουσία των 200 πλουσιότερων ανθρώπων της γης ξεπερνά το 1 τρις δολάρια!
Ο Έλληνας καπνίζει -κατά μέσο όρο- 2.797 τσιγάρα τον χρόνο, ενώ οι Νορβηγοί μόλις 576!
Από το 1960 μέχρι σήμερα η στάθμη της Μεσογείου έχει πέσει 52 χιλιοστά!
Στη Δανία το 2,6% των παιδιών γεννιούνται με εξωσωματική γονιμοποίηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...