Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

ΛΕΥΚΗ - ΜΑΥΡΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ.

Οι 72 βασιλείς των υποχθόνιων Νεφελίμ είναι χωρισμένοι σε δύο ομάδες των 36.
Η μία ομάδα ονομάζεται ΛΕΥΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ και η άλλη ΜΑΥΡΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ.

36-> 1 + 2 + 3 + ... + 34 + 35 + 36 = 666 ! ! !    (...Τυχαίο?)



Η ΛΕΥΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ, με έδρα μία υπόγεια πολιτεία, τη ΛΕΥΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, 10 χιλιόμετρα κάτω απο την έρημο της Βόρειας Κίνας Τακλαμακάν, ελέγχει (ΛΕΥΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ = ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ = 1581) αυτή τη στιγμή τον πλανήτη με τους εκπροσώπους της στον ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ. Αυτή είναι που θα φέρει και τον Αντίχριστο και θα τον κάνει αποδεκτό σε όλους. Αρχηγός της είναι ο ίδιος ο Σατανάς, με υπαρχηγούς τους Νεφελίμ βασιλείς ΒΕΛΙΑΛ και ΒΑΑΛ.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ = ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ = ΜΑΥΡΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ = ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΒΟΣ = 1667

Η ΜΑΥΡΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ βασίζεται στην ελίτ των Νεφελίμ, τους ΜΠΑΧΟΜΕΧ, το γένος που είναι γνωστό στους θρύλλους των ανθρώπων σαν βρυκόλακες. Η ΜΑΥΡΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ διοικείται απο τους πολέμαρχους ΝΑΧΣΧΡΑΜΟΝ μέσω της αδελφότητας ΜΠΕΝ ΤΖΑΡΑΧ ΜΟΛ.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΝΕΦΕΛΙΜ ΕΣΤΙ = ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ = 1889

Αυτοί θέλουν να επικρατήσουν στη Γη και το σύμπαν οι Νεφελίμ και όχι οι δαίμονες, έχοντας σαν στόχο να απαλλαγούν οι Νεφελίμ από το υλικό σώμα και θέλουν να φέρουν τον δικό τους επιχθόνιο βασιλιά, έχοντας πάντοτε έναν έτοιμο υποψήφιο. Ο εκλεκτός τους αυτή την εποχή ήταν ο Ομπάμα. Οι ελπίδες τους να νικήσουν την πανίσχυρη ,επιτης Γης ΛΕΥΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ και να επιβάλλουν τον δικό τους βασιλιά ήταν σχεδόν ανύπαρκτες , διότι δεν σχεδίαζαν καν μία αντιπαράθεση μαζί της.

3 σχόλια:

  1. Poli apotoma to kovis.. Tora autes tis.. me tous leksarithmous ti tis les.. eki p fenete ligo endiaferon petas k tis mlkioules sou k me kseneronis... krima krima p iparxi toso parapliroforisi.. alla p tha pai tha tin vro tin akri.. AA!! To allo me ton liakopoulo to kses? hahahah

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαλλον αλλος θα πρεπε να το λεει αυτο φιλε μου... η παραπληροφόρηση υπαρχει στην δικη σου μερια, για τι αν ήξερες. θα γνωριζες για τους λεξαριθμους και δεν θα ήσουν ίσως καποιο θυμα της TV (βλεπε "11880").. ψαξου λιγο και θα αναιρέσεις ολα οσα ειπες παραπανω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...